Lidhje

Vazhdon situata problematike nga përmbytjet në zonën e Nënshkodrës


Vazhdon situata problematike nga përmbytjet në zonën e Nënshkodrës
Vazhdon situata problematike nga përmbytjet në zonën e Nënshkodrës

Megjithë ndërprerjen e përkohshme të rreshjeve, gjatë së dielës situata e përmbytjeve në Shkodër nuk ka njohur përmirësim. Niveli i ujit në Liqenin e Shkodrës vazhdon të rritet, duke rrezikuar lagjet periferike të qytetit si dhe zonën fushore të Nënshkodrës, ku tashmë gjenden nën ujë më shumë se 3 mijë hektarë tokë bujqësore.


XS
SM
MD
LG