Lidhje

Shqipëri: Berisha, Rama nderojnë rezistencën gjatë luftës së dyte botërore


Shqipëri: Berisha, Rama nderojnë rezistencën gjatë luftës së dyte botërore

Në Tiranë drejtuesit kryesorë të shtetit dhe të politikës nderuan sot rezistencën shqiptare gjatë luftes se dyte boterore me ceremoni te posacme pranë varrezave të dëshmorëve. Kryeministri Sali Berisha dhe kryetari i Partisë Socialiste te opozites, Edi Rama, dhanë me kete rast deklarata që i referoheshin zhvillimeve të sotme në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG