Lidhje

Shqipëri: Shoqatat e pronarëve kërkojnë zbatimin e Kushtetutës


Në Tiranë organizatat e pronarëve po kërkojnë që qeveria të zbatojë kushtetutën, duke u njohur atyre pronat e rrëmbyera nga diktatura komuniste. Përfaqësues të tyre shprehën shqetësim se me projektligje të reja dhe me ligjin 7501 ata nuk po marrin dot pronat, ndërsa persona të tjerë po legalizojnë rrëmbimin e pronave.

XS
SM
MD
LG