Lidhje

Shqipëri: Autoritetet shprehin urime për trevjetorin e pavarësisë së Kosovës


Shqipëri: Autoritetet shprehin urime për trevjetorin e pavarësisë së Kosovës
Shqipëri: Autoritetet shprehin urime për trevjetorin e pavarësisë së Kosovës

Në Shqipëri, autoritetet më të larta shtetërore dhe politike të vendit shprehën urimet e tyre për trevjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës duke e konsideruar atë një moment historik dhe një ngjarje të vecantë që I hapi rrugën ndërtimit të një shteti multietnik me një të ardhme të sigurt europiane.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG