Lidhje

Papunësia dhe strehimi probleme për bashkinë e Vaut të Dejës

  • Pëllumb Sulo

Papunësia dhe strehimi probleme për bashkinë e Vaut të Dejës

Vau i Dejes eshte nder bashkite me te reja te Shqiperise. Me nje popullsi prej rreth 12 mije banoresh ajo perballet me probleme te papunesise dhe strehimit. Per shkak te nivelit te larte te papunesise dhe varferise rreth 700 familje mbeshteten me ndihme ekonomike nga shteti. Nderkohe, ne perpjekje per te ndryshuar gjendjen, drejtuesit e kesaj bashkie kane hartuar planin strategjik te zhvillimit si dhe kane hartuar nje numer projektesh, nje pjese e te cilave jane financuar nga qeveria shqiptare.

XS
SM
MD
LG