Lidhje

Drejtësia restauruese për fëmijët


Në Tiranë, organizata "Save the Children" dhe "Fondacioni për zgjidhjen e Konflikteve" po i nxit institucionet që të përdorin më shumë dënimet alternative për të miturit. Sipas një studimi të fundit, drejtësia restauruese nuk po përdoret sa duhet dhe gjykatat zgjedhin rrugën më të shkurtër, duke i burgosur të miturit.

XS
SM
MD
LG