Lidhje

Sfidat ekonomike të Shqipërisë për 2013


Ekonomia shqiptare ka hyre kete vit me nje seri problemesh kritike, si ulja e investimeve dhe konsumit dhe rritja e nivelit te borxheve. Studiuesit e ekonomise mendojne se sfidat e ketij viti veshtiresohen edhe prej faktit se ne muajin qershor ka zgjedhje parlamentare.
Megjithate, sipas tyre, problemi i vertete mbetet njohja e krizes ekonomike dhe perballja me pasojat e saj.

XS
SM
MD
LG