Lidhje

Media Arkivi

Shqipëria, rënie në nivelin e lirisë ekonomike


Rënia i atribuohet rritjes së taksave, vështirësisë për të bërë biznes dhe për investime të huaja. Vlerësimi më i ulët në drejtim të së drejtës së pronës dhe korrupsionit

XS
SM
MD
LG