Lidhje

Zonat e mbrojtura natyrore në Shqipëri

  • Pëllumb Sulo

Disa zona lagunore në bregdetin e Shqipërisë, ndonëse janë shpallur si zona të mbrojtura natyrore, vazhdojnë të dëmtohen nga gjuetia e paligjshme, prerja e pemëve dhe ndërtimet pa kriter. Korrespondenti ynë, Pëllumb Sulo, ishte sot në Lagunën e Vilunit, në bregdetin e Velipojës, dhe përgatiti këtë kronikë.

XS
SM
MD
LG