Lidhje

Shqipëri: PS në parlament vetëm për hetimet e zgjedhjeve

  • Armand Mero

Shqipëri: PS në parlament vetëm për hetimet e zgjedhjeve

Në Shqipëri socialistët vendosën sot gjatë mbledhjes së Asamblesë së tyre kombëtare të jenë në parlament vetëm për të ngritur kërkesat e tyre për hetimin e zgjedhjeve të 28 qershorit të kaluar dhe hapjen e kutive. Forumi i lartë socialist vendosi gjthashtu thirrjen e kongresit më 18 prill, i cil do të shqyrtojë disa ndryshime në status, si dhe thirrjen e një proteste në kryeqytet në fund të muajit të ardhshëm. Menjëherë reaguan demokratët të cilët gjithashtu njoftuan një manifestim më 1 maj, po në Tiranë.

XS
SM
MD
LG