Lidhje

Reagime të qytetarëve shqiptarë për zgjedhjet në SHBA


Reagim për zgjedhjet në SHBA

Shumë qytetarë pohuan se zgjedhjet amerikane jane një nga modelet më të mira për demokracinë shqiptare

Në Shqipëri shumë qytetarë pohuan se zgjedhjet në SHBA jane një nga modelet më të mira për demokracinë shqiptare.

Shumë prej qytetarëve të Tiranës të intervistuar nga korrespondenti ynë, Ilirian Agolli, thanë se Shqipëria duhet të marre nga SHBA sidomos nxjerrjen e shpejtë dhe mos-kundërshtimin e rezultatit.

Disa prej tyre vlerësuan ecurine e procesit zgjedhor, komunikimin e kulturuar të kandidatëve pas zgjedhjeve dhe bashkëpunimin e tyre në të mirë të vendit.

Shiko komentet (1)

Ky forum është mbyllur
XS
SM
MD
LG