Lidhje

Ujësjellësi i Tiranës rindërton linjat furnizuese në periferinë perëndimore


Ujësjellësi i Tiranës rindërton linjat furnizuese në periferinë perëndimore

Ujësjellësi i Tiranës po rindërton linjat e furnizimit me ujë të pijshëm në periferinë përëndimore.Projekti përfshin rindërtimin e 14 puseve, 2 stacione pompash dhe shtrirjen e 8 kilometra linja te reja, që do të përmirësojnë ndjeshem furnizimin me uje per 200 mije banore, ose 1 të katërtën e kryeqytetit.Korrespondenti ynë, Ilirian Agolli, njofton nga Tirana.

XS
SM
MD
LG