Lidhje

Shqipëri: Qendrat e specializuara ndihmojnë fëmijët dhe të rinjtë me aftësi të kufizuara

  • Keida Kostreci

Shqipëri: Qendrat e specializuara ndihmojnë fëmijët dhe të rinjtë me aftësi të kufizuara

Në qytetin e Shkodrës, prej disa vitesh funksionon qendra “Shpresë”, ku trajtohen të rinj me aftësi të kufizuara nga rrethet veriore të Shqiperisë. Vitet e fundit, me mbështetjen e një numër organizatash të huaja humanitare, janë ngritur disa qendra të ngjashme, në ndihmë të fëmijëve dhe të rinjve me aftësi të kufizuara.

XS
SM
MD
LG