Lidhje

Kosova zhvillon zgjedhjet e para të përgjithshme që nga pavarësia


Kosova zhvillon zgjedhjet e para të përgjithshme që nga pavarësia

Në Kosovë sot po mbahen zgjedhjet e parakohshme parlamentare të parat që nga shpallja e pavarësisë së saj. Zgjedhjet e sotme shihen si një sprovë e rëndësishme për demokracinë në Kosovë posaçërisht për faktin se ato u organizuan në një kohë të shkurtër dhe në tërësi nga vet institucionet e shtetit të ri. Mbi një milion e 600 votues kanë pasur mundësinë që të zgjedhin përfaqësuesit e tyre në Parlamentin 120 vendesh të Kosovës.

XS
SM
MD
LG