Lidhje

Shqipëria dhe Kosova krijojnë portalin e unifikuar albanalogjik


Shqipëria dhe Kosova krijojnë portalin e unifikuar albanalogjik
Shqipëria dhe Kosova krijojnë portalin e unifikuar albanalogjik

Bibliotekat e Shqipërisë dhe Kosovës nisen sot punën për ndërtimin e një portali të përbashkët albanologjik. Portali ofron fonde jashtëzakonisht të pasura e të medha që gjenden në Tiranë e Prishtinë, në ndihmë të gjithë studiuesve dhe qytetarëve të interesuar për albanologjinë. Korrespondenti ynë, Ilirian Agolli, njofton nga Tirana.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG