Lidhje

Akademiku Idriz Ajeti në 98-vjetorin e lindjes


Idriz Ajeti-akademik

Në Kosovë, akademik Idriz Ajeti, një nga studiesit më të shquar të albanologjisë, mbushi sot 98 vjet.

Studiuesit thonë se veprimtaria shkencore dhe mësimore e Idriz Ajetit i ka shërbyer emancipimit dhe përpjekjeve të shqiptarëve në ish-Jugosllavi për të drejta qytetare e sidomos për identitetin kulturor e kombëtar të tyre.

XS
SM
MD
LG