Lidhje

Albtelekomi në 100 vjetorin e Pavarësisë

  • Pëllumb Sulo

100 vjetori i Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë lidhet edhe me 100 vjetorin e krijimit të Telekomit shqiptar. Në këto 100 vjet, ky shërbim ka pësuar ndryshime të mëdha, duke ju përgjigjur zhvillimeve të teknologjisë. Albtelekomi shqiptar , me shërbimet e telefonisë dhe internetit, është shtrirë sot thuajse në çdo familje shqiptare. Albtelekomi në Rajonin e Shkodrës po punon për përmirësimin e teknologjisë dhe shërbimeve.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG