Lidhje

Thirrje për angazhim më të madh të gruas në biznes


Në Shqipëri, grupimi “Aleanca gjinore për zhvillim” po apelon për një pjesëmarrje më të gjërë të grave dhe vajzave në sipërmarrje. Sipas drejtueseve të këtij grupimi, vetëm 26 përqind e bizneseve në Shqipëri drejtohen nga gratë. Ndaj, për të nxitur një pjesëmarrje më të madhe të grave në biznes, “Aleanca gjinore pëer zhvillim” ka nisur nga qyteti i Shkodrës një tur panairesh, që synojnë sensibilizimin e opinionit mbi vlerat dhe mundësitë e grave dhe vajzave në sipërmarrje.

XS
SM
MD
LG