Lidhje

Shqipëri: Amb. Arvizu flet për rëndësinë e zgjedhjeve të 8 majit


Shqipëri: Amb. Arvizu flet për rëndësinë e zgjedhjeve të 8 majit
Shqipëri: Amb. Arvizu flet për rëndësinë e zgjedhjeve të 8 majit

Diplomatë të Shteteve të Bashkuara deklaruan sot se zgjedhjet vendore te 8 majit janë të rëndësishme për Shqipërinë. Ambasadori amerikan në Shqipëri, Aleksander Arvizu, tha se zgjedhjet vendore janë një rast i mirë, që të gjithë të reflektojnë mbi politikat vendore dhe decentralizmin. Sipas ambasadorit Arvizu, politikat pranë komunitetit janë thelbësore për demokracinë, prandaj USAID dhe Vullnetarët e Korpusit të Paqes po ndihmojnë bashkitë e Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG