Lidhje

Amnesty International reagon ndaj protestave me dhunë në Shqipëri


Amnesty International reagon ndaj protestave me dhunë në Shqipëri
Amnesty International reagon ndaj protestave me dhunë në Shqipëri

Organizata e të drejtave të njeriut, Amnesty International, u ka bërë thirrje autoriteve shqiptare të hetojnë vdekjet e raportuara të tre njerëzve gjatë protestave anti qeveritare në Tiranë.

“Policia ka të drejtë të ruajë rendin dhe të mbrojë publikun, por ajo nuk duhet të përdorë forcë të tepruar kundër atyre që ushtrojnë të drejtën e tyre të ligjshme për të protestuar”, tha Andrea Huber, zv/drejtore e sektorit të Evropës dhe Azisë Qendore të organizatës Amnesty International.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG