Lidhje

Analistët në Kosovë: Takimi i Sarajevës nuk përmbushi pritshmëritë

  • Leonat Shehu

Analistët në Kosovë: Takimi i Sarajevës nuk përmbushi pritshmëritë

Takimi i sotëm në Sarajevë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe vendeve të Ballkanit perëndimor, në Prishtinë vlerësohet si një sukses për shtetin e ri, i cili ende nuk është njohur nga një pjesë e vendeve evropiane, përfshirë edhe vendin mikpritës të takimit. Por, analistët thonë se takimi nuk përmbushi asnjë nga pritjet e vendeve të Ballkanit Perëndimor.

XS
SM
MD
LG