Lidhje

Analistët shqiptaro-amerikanë për zgjedhjet


Për të diskutuar mbi rezultatin e zgjedhjeve dhe ndikimin që do të ketë një mandat i dytë i presidentit Obama për ekonominë amerikane në emisionin Ditari kishim të ftuar për një intervistë, zotin Shinasi Rama, profesor doktor i shkencave politike në Universitetin e Nju Jorkut dhe zonjën Rudina Seseri, partnere ne firmën financiare Fairhaven Capital në Boston.

XS
SM
MD
LG