Lidhje

Operacionet anti-drogë në Shqipëri

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, policia po vazhdon, në pjesën më të madhe të territorit të vendit, operacionet për zbulimin dhe asgjësimin e bimëve narkotike. Vetëm në Qarkun e Shkodrës, policia asgjësoi gjatë 24 orëve të fundit rreth 1500 bimë narkotike. Perveç Shkodrës, bimë narkotike, po kultivohen edhe në Lezhë, Pukë, Malësi e Madhe dhe Tropojë.

XS
SM
MD
LG