Lidhje

Arrest shtëpie për të akuzuarit kryesorë të Gërdecit


Arrest shtëpie për të akuzuarit kryesorë të Gërdecit
Arrest shtëpie për të akuzuarit kryesorë të Gërdecit

Në Shqipëri gjykata e Tiranës vendosi sot të nxjerrë nga qelitë tre të pandehur për cështjen Gërdeci, ku tre vjet më parë, nje shpërthim i fuqishem i mori jetën 26 personave. Mihal Delijorgji, pronari i fabrikës së demontimit të municioneve, Ylli Pinari, ish drejtor i Meico-s, ndërmarrjes që lidhi marrëveshjen për demontim, si dhe Sokol Ngjeci, ish specialist i Meico-s që sot janë në arrest shtëpie për shkak se kanë kaluar afatet e paraburgimit. Një javë më parë ishte gjykata e lartë e cila dha të njejtën masë për Dritan Minxollin,ish drejtorin e fabrikës së Gërdecit. Vendimi i gjykatës shkatoi reagimin e menjëherëshëm dhe të dy krahët e politikës akuzuan njëra tjetërn se po ndikojnë në institucionmet e Drejtësisë

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG