Lidhje

Arrestohet komandanti Syrja Gjoka


Në Shqipëri komandanti i brigadës logjistike, gjeneral brigate Syrja Gjoka, u arrestua sot nën akuzën e shpërdorimit të detyrës dhe falsifikimit të dokumentave. Gjoka dyshohet se ka vepruar në shkelje me ligjet gjatë periudhës 2011-2012 kur ai ishte komandant i një reparti në Kucovë. Po sot prokurori i Përgjithshëm Adriatik Llalla deklaroi se nën hetim janë disa cështje rezultati i së cilave mnd të ndikojë në të ardhmen e vendit.

XS
SM
MD
LG