Lidhje

Kosovë, partnerët e koalicionit dakord për ndryshime në kabinet


Kosovë, partnerët e koalicionit dakord për ndryshime në kabinet

Në Kosovë, partnerët e koalicionit qeverisës ranë dakord për ndryshime në kabinetin qeveritar, por asnjëra dhe as pala tjetër nuk kanë dashur të shpalosin hollësi rreth këtyre ndryshimeve. Java që po vjen sipas tyre mund të jetë vendimtare për këto ndryshime mundësia e të cilave është hapur që në raundin e parë të zgjedhjeve për pushtetin lokal të cilat çuan në përplasje ndërmjet partnerëve të koalicionit. Opozita ndërkaq nuk beson në ndryshime pozitive.

XS
SM
MD
LG