Lidhje

Artistët e rinj durrsakë i dhurojnë qytetit skulptura të punuara prej tyre


Artistët e rinj durrsakë i dhurojnë qytetit skulptura të punuara prej tyre

Një grup artistësh të rinj i dhuruan bashkisë së Durrësit 8 skulptura të figurave më të njohura historike të këtij qyteti si Pal Egjëlli dhe Jan Kukuzeli. Projekti ka përfshirë disa nga qytetet më të vjetra të Shqipërisë dhe po mbështetet nga drejtuesit vendorë. Ata janë angazhuar që tëderdhin në bronz mbi 20 vepra të tilla dhe të zbukurojnë me to sheshet dhe parqet nëpër të gjithë vendin.

XS
SM
MD
LG