Lidhje

Artizanati në Shkodër mundësi punësimi dhe biznesi familjar


Artizanati në Shkodër mundësi punësimi dhe biznesi familjar
Artizanati në Shkodër mundësi punësimi dhe biznesi familjar

Shkodra është një nga qytetet e Shqipërisë, ku vazhdon të percillet tradita artizane në punimet artistike. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pellumb Sulo, ishte në punishten e mjeshtrit artizan të punimeve artistike në dru, Zija Karinit, ku praktikohen edhe mjaft të rinj, të cilët dëshirojnë të mësojnë nga artizanët e shquar të këtij qyteti.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG