Lidhje

Artizanati ne Sarandë si biznes i vogël


Artizanati ne Sarandë si biznes i vogël
Artizanati ne Sarandë si biznes i vogël

Ksamili është një qytezë e vogël në Jug të Shqipërisë. Pas problemeve me ndërtimet e paligjshme banorët po kërkojnë të nxisin shërbimet ndaj turistëve. Kohëve të fundit iniciativat e banorëve përfshijnë edhe zhvillimin e artizanatit kryesisht me materiale të detit. Korrespondenti ynë Raimond Kola bisedoi me njërin prej artizanëve ne dhe na sjell hollësitë.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG