Lidhje

Autoritetet vendore bëjnë thirrje për mbrojtjen e mjedisit në veri të Shqipërisë


Autoritetet vendore bëjnë thirrje për mbrojtjen e mjedisit në veri të Shqipërisë

Në Rajonin Verior të Shqipërisë, zhvillimet e viteve të fundit në fushën e industrisë dhe biznesit po shoqërohen edhe me ndotje të mjedisit si dhe me mungesën e kujdesit ndaj tij. Problem mbetet hedhja vend e pa vend e mbeturinave të industrisë si dhe mbetjeve urbane, ndërkohë që vazhdon të demtohet bregu i Liqenit të Shkodrës dhe i Lumit Buna.

Për këtë arsye, autoritetet vendore po u bëjnë thirrje bizneseve dhe qytetarëve për një vëmendje më të madhe ndaj mjedisit dhe zhvillimit të qëndrueshëm.

Korrespondenti ynë, Pëllumb Sulo, njofton nga Shkodra.

XS
SM
MD
LG