Lidhje

Beckham: Më i nevojshëm si lojtar se si trajner më 2012

  • Zëri Amerikës

Beckham: Më i nevojshëm si lojtar se si trajner më 2012

David Beckham mendon se do të jetë më i nevojshëm si lojtar sesa si trajner në Lojrat Olimpike 2012 në Londër kur Britania të përgatisë ekipin e saj të parë olimpik të futbollit që nga viti 1960.

Ish kapiteni i Anglisë do të jetë 37 vjeç kur vendi i tij të mirëpresë lojrat dhe thotë se nuk e di detyrat që do t'i ngarkohen.

Bekam ishte në Londër dje për të emëruar kandidatin për mbajtjen e flakës olimpike. Ai thotë se ka qënë një nga ngjarjet më të rëndësishme të karrierës së tij përfshirja në bisedimet për të zgjedhur Londrën si organizatoren e Lojrave Olimpike 2012.

XS
SM
MD
LG