Lidhje

Delegacioni evropian në Tiranë për negociatat mes qeverisë dhe opozitës


Delegacioni evropian në Tiranë për negociatat mes qeverisë dhe opozitës

Një delegacion i institucioneve kryesore europiane sapo ka mbërritur në Tiranë për të mbështetur gjetjen e një zgjidhje konsensuale midis politikanëve kryesorë mbi ngërçin politik që është krijar prej disa kohësh. Zyrtarët dhe ekspertët europianë pritet të ndjekin një seri të gjatë takimesh me udhëheqësit shqiptarë dhe ekspertët ligjorë të secilës palë.

XS
SM
MD
LG