Lidhje

Bitcoin në Shqipëri, mendimi i ekspertëve


Dëshira për të nxjerrë fitime të shpejta po i shtyn kohët e fundit një numër qytetarësh shqiptarë të investojnë në monedhën virtuale Bitcoin. Por çfarë mendojnë ekspertët për këtë dukuri të re dhe ndikimin që ajo mund të ketë në ekonomi si dhe në sistemin bankar të vendit?

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG