Lidhje

Biznesi dhe sfidat në Kosovë

  • Leonat Shehu

Kosovo economy
Në Kosovë, përfaqësues të bizneseve thonë se gjatë tremujorit të parë të këtij viti mjedisi i të bërit biznes është përkeqësuar më krahasim me periudhën e njëtë të vitit të kaluar, ndërsa shqetësim mbetet edhe rënia e interesimit për të investuar në Kosovë.

Gjatë prezantimit të rezultateve të një ankete lidhur me gjendjen dhe sfidat e bizneseve në Kosovë, u tha se ky vit do të jetë sfidues për ekonominë edhe për shkak të procesit zgjedhor.
XS
SM
MD
LG