Lidhje

Biznesi në jug të Shqipërisë: Efekte negative nga kriza greke


Biznesi në jug të Shqipërisë: Efekte negative nga kriza greke
Biznesi në jug të Shqipërisë: Efekte negative nga kriza greke

Biznesi në jug të Shqipërisë u përball gjatë vitit 2011 me problemet e krijuara vecanërisht nga kriza në Greqinë fqinje. Drejtuesit e Dhomës së Tregëtisë së Gjirokastrës thonë se kriza preku qarkullimin tregëtar , biznesin e ndërtimit dhe të prodhimit të veshjeve me porosi. Ndërkohë duke pëfituar nga lehtësitë e Marrëveshjeve Tregëtare disa biznese në rajon rritën eksportet sidomos në tregun e Kosovës.

XS
SM
MD
LG