Lidhje

Problemi i gjakmarrjes në Shqipëri

  • Keida Kostreci

Shtëpia e Drejtësisë dhe Pajtimit Kombëtar, është një organizatë që merret me pajtimin e gjaqeve në Shqipëri dhe me studimin e kësaj dukurie. Aktualisht mbi 200 familje janë të ngujuara në Shqipëri për shkak të gjakmarrjes, por ndikimi i saj prek shumë më tepër banorë. Për të diskutuar këtë dukuri shqetësuese Zëri i Amerikës intervistoi drejtorin ekzekutiv të Shtëpisë së Drejtësisë dhe Pajtimit të Gjaqeve, Agim Loci.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG