Lidhje

Media Arkivi

Lufta kundër kancerit të gjirit në Kosovë


Veprimtarët humanitarë thonë se kjo luftë paraqet një sfidë të veçantë për shoqërinë e Kosovës ku ende ka një shkallë të ulët edukimi për këtë sëmundje, vështirësi në përballjen e shpenzimeve për trajtimin e saj, si dhe probleme me stigmatizimin e personave të prekur prej saj.

XS
SM
MD
LG