Lidhje

Media Arkivi

Burns dënon deklaratat e zotit Trump


Në një intervistë për Zërin e Amerikës, zoti Burns tha se deklarata e zotit Trump ishte krejt pa vend dhe theksoi se vendet balltike dhe të Evropës lindore i drejtojnë sytë nga anëtari më i fuqishëm i Aleancës, SHBA, që të jetë i qartë në sinjalet që dërgon ndaj tyre.

XS
SM
MD
LG