Lidhje

Shkodër: Angazhimi i të rinjve në fushatë

  • Pëllumb Sulo

Partitë politike, pjesëmarrëse në zgjedhjet parlamentare të qershorit, kanë hapur me qindra qendra elektorale, duke synuar të tërheqin sa më shumë të rinj për të rritur entuziazmin e fushatës dhe për t’i dhënë votuesve informacionet e nevojshme mbi qendrën dhe mënyrën e votimit. Në dy prej këtyre qendrave, në qytetin e Shkodrës, bie në sy mbështetja që të rinjtë po i japin forcave kryesore politike si dhe pranimi, për herë të parë në këtë qytet, i simboleve të kundërshtarëve politikë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG