Lidhje

Të krishterët e botës festojnë Krishlindjet

Papa Benedikti bëri thirrje për dhënien fund të gjakderdhjes në Siri, Liban, Irak dhe vendet fqinje të tyre gjatë meshës së Krishtlindjeve
Shih më tepër

Pope Benedict delivers his "Urbi et Orbi" (to the City and to the World) speech from the central loggia of St. Peter's Basilica, at the Vatican, December 25, 2012.
1

Pope Benedict delivers his "Urbi et Orbi" (to the City and to the World) speech from the central loggia of St. Peter's Basilica, at the Vatican, December 25, 2012.

Vatican Swiss guards march in St. Peter's Square, at the Vatican, December 25, 2012.
2

Vatican Swiss guards march in St. Peter's Square, at the Vatican, December 25, 2012.

Burmese Christians gather outside the St. Anthony's Catholic Church Rangoon, Burma, December 25, 2012.
3

Burmese Christians gather outside the St. Anthony's Catholic Church Rangoon, Burma, December 25, 2012.

Civilians in Santa Claus hats and service members with the NATO-led International Security Assistance Force wait to be served Christmas dinner at the U.S.-led coalition base in Kabul, Afghanistan, December 25, 2012.
4

Civilians in Santa Claus hats and service members with the NATO-led International Security Assistance Force wait to be served Christmas dinner at the U.S.-led coalition base in Kabul, Afghanistan, December 25, 2012.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG