Lidhje

Krishtlindjet në Shqipëri


Krishtlindjet u festuan me ceremoni të mëdha në Shqipëri. Besimtarët e krishterë ndoqën koncertet në kisha e katedrale si dhe fjalimet e udhëheqësve fetarë, katotilë dhe ortodoksë. Shqipëria është e njohur për besimet e shumta fetare, tolerancën dhe harmoninë mes tyre.

XS
SM
MD
LG