Lidhje

Dajçi, gjashtë muaj pas përmbytjeve


Dajçi, gjashtë muaj pas përmbytjeve
Dajçi, gjashtë muaj pas përmbytjeve

Në vazhdim të ciklit të materialeve, të përgatitura rreth gjendjes në zonën e Nënshkodrës 6 muaj pas përmbytjeve masive të fundvitit të kaluar, sot po trasmetojmë një kronikë mbi vështirësitë dhe përpjekjet e fermerëve të Komunës së Dajçit për të ringritur fermat e tyre bujqësore dhe blegtorale, të cilat u dëmtuara rendë gjatë ditëve të përmbytjeve. Dajçi ishte komuna më e dëmtuar gjatë përmbytjeve të muajit dhjetor, përmbytje të cilat regjistrohen si të pestat brenda vitit 2010.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG