Lidhje

Media Arkivi

Daniel Fried mbi luftën kundër ekstremizmit në Kosovë


Për zgjidhjen e problemit të radikalizimit fetar, Kosova dhe vendet e Ballkanit duhet të ndihmohen në rrugën e integrimit në Evropë, thotë zyrtari i Departamentit të Shtetit, Daniel Fried.

XS
SM
MD
LG