Lidhje

Media Arkivi

Debati për kombinatin industrial Trepça


Në Kosovë, autoritetet thanë se para muajit nëntor pritet të përfundojë ligji dhe strategjia për kombinatin industrial Trepça, një prej çështjeve më të diskutueshme në procesin e transformimit të pronës publike në vend.

XS
SM
MD
LG