Lidhje

Debat mbi bashkëpunimin Shqipëri-Serbi


Në Tiranë, Instituti për Studime Ndërkombëtare organizoi një tryezë me diplomatë, studiues dhe biznesmenë për të parë nga afër marrëdhëniet ekonomike Shqipëri- Serbi. Studiuesit thanë se ekzistojnë një seri fushash ku bashkëpunimi ekonomik mund të zgjerohet, megjithatë pengesat në dogana, transporte dhe në mendësitë historike janë ende të mëdha.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG