Lidhje

Debat mbi zhvillimet në Kosovë, Maqedoni e Luginë të Preshevës


Publicistë e analistë nga Kosova dhe Maqedonia, thanë sot në Prishtinë se konfliktet e papërfunduara në rajon, paraqesin shqetësime për sigurinë, por edhe funksionalizimin e shteteve të Ballkanit Perëndimor. Këto komente u bënë gjatë një debati mbi zhvillimet e kohëve të fundit në Maqedoni, Luginën e Preshevës dhe në veriun e Kosovës, të organizuar nga Klubi për Politikë të Jashtme.

XS
SM
MD
LG