Lidhje

Deputetet nga Kosova në Kongresin amerikan


Me ftesën e një komisioni të Dhomës së Përfaqësuesve të Kongresit amerikan, një delegacion i grave të parlamentit të Kosovës ndodhet Uashington.

Me ftesën e një komisioni të Dhomës së Përfaqësuesve të Kongresit amerikan, një delegacion i grave të parlamentit të Kosovës ndodhet Uashington për t’u njohur me punën e kongresit, si dhe me organizatat të cilat mund të ndikojnë në zhvillimin ekonomik dhe fuqizimin e grave në politikë. Kolegu ynë Festim Gashi i mori atyre disa komente në lidhje me aktivetet këtu dhe me gjendjen e gruas në Kosovë.

XS
SM
MD
LG