Lidhje

Dervishi: Prokuroria duhet të zbardhë të vërtetën për çështjen Meta


Dervishi: Prokuroria duhet të zbardhë të vërtetën për çështjen Meta

Cilat do të jenë pasojat e e dorëheqjes së zv/kryeministrit Ilir Meta në Shqipëri? Çfarë ndikimi do të ketë ajo për koalicionin qeverisës dhe për hetimin e këtj rasti? Cili është motivi i dorëheqjes së zotit Meta? Për të biseduar për këto kishim të ftuar për një bisedë në programin televiziv Ditari analistin Lufti Dervishi, përfaqësues i organizatës Tranparency International në Shqipëri.


Të ngjashme

XS
SM
MD
LG