Lidhje

Dhuna ndaj fëmijëve


Krahas grave dhe vajzave, tashmë janë edhe fëmijët që po denoncojnë një mori incidentesh në shkollë dhe në shtëpi, ku ata dhunohen vazhdimisht.

XS
SM
MD
LG