Lidhje

Media Arkivi

Java e dhurimit të gjakut në Kosovë


Në Kosovë po shënohet me veprimtari të ndryshme java e dhurimit të gjakut. Zyrtarët e qendrës për transfuzion të gjakut shprehen të kënaqur me numrin e dhuruesve dhe thonë se po punojnë që të arrijnë të mbulojnë tërësisht nevojat për rezerva gjaku me anë të dhuruesve vullnetarë.

XS
SM
MD
LG